4:28 am - Perşembe Kasım 27, 2014

Tolgahan Sayışman kimdir?

Perşembe, 11 Ekim 2012, 14:00 | Oyuncular | 0 Yorum | 291 kez okundu
Ekleyen : admin

tolgahan sayışman 300x225 Tolgahan Sayışman kimdir?Tolgahan Sayışman (d. 17 Aralık, 1981), Türk manken ve dizi oyuncusudur.

Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye’yi temsilen Güney Kore’de gerçekleşen erkek güzellik yarışması Manhunt International’da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan’dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008′de başrollerini Fahriye Evcen’le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım’da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Şu anda Firar adlı bir sinema filmi projesinde çalışmak üzere hazırlanıyor. Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan, FOX TV’de yayınlanan Lale Devri(dizi) adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamaktadır.

Filmografi

Türkiye 2004 Avrupa Yakası
Türkiye 2006 Acemi Cadı
Türkiye 2006 Esir Kalpler
Türkiye 2006 Maçolar
Türkiye 2007 Dicle
Türkiye 2007 – 2009 Elveda Rumeli
Türkiye 2007 Hepsi1
Türkiye 2008 Aşk Tutulması
Türkiye 2009 Kavak Yelleri
Türkiye 2009 Aşk Geliyorum Demez
Türkiye 2010 – Günümüz Lale Devri

 


Benzer Yazılar

Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Yorum Yapmak İster misiniz?

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect. sohbet sohbet